skip to Main Content

Specialist in nek, rug en bekken

Fysiotherapie

  • Spierblessures
  • Gewrichtsklachten
  • Beperkt zijn in bepaalde bewegingen bij het sporten
  • Overbelasting, zoals bij polsklachten, ‘tennisarm‘ of ‘jumpersknee’
  • Niet meer of beperkt kunnen werken door de klachten
  • Neurologische klachten
  • Revalidatie na een operatie
  • Slijtage

Je kan bij ons direct een afspraak in de online agenda inplannen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Onze behandelingen vinden plaats in onze
praktijk aan de Legedyk in Leeuwarden of
aan de Leeuwarderweg in Wergea.

Eerste afspraak: screening en snel duidelijkheid

Tijdens de eerste afspraak bespreken en bekijken we de klachten met je. We stellen vast of fysiotherapie het beste kan helpen. Indien noodzakelijk nemen we contact op met je huisarts. Op basis van de klachten stellen we een behandelplan op. De intake en het onderzoek duren in totaal een half uur.

Behandeling: effectief aan de slag

De behandeling is maatwerk: elke klacht en elk lichaam vraagt een andere aanpak. We behandelen met massage, oefeningen, mobiliserende technieken, medical taping, dry needling en adviezen. Natuurlijk werken we hierbij volgens de richtlijnen van onze beroepsgroep (KNGF). Een behandeling duurt ongeveer een half uur.

Preventief advies

Ook voor advies en voorlichting kun je bij ons terecht. Als je bijvoorbeeld op een verantwoorde manier wilt sporten, stellen we een beweegplan op. Hierbij houden we natuurlijk rekening met je wensen én wat fysiek mogelijk is.

Wat is fysiotherapie?

Door sportblessures of klachten die het gevolg zijn van werk, een ongeval, ziekte of gewoon ouderdom, is bewegen soms niet meer vanzelfsprekend. Ook problemen met je houding kunnen je bewegingsvrijheid beperken in het dagelijks leven.

Met fysiotherapie helpen we je om op een verantwoorde manier te sporten te werken en te bewegen. We helpen je bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van spierkracht, werken aan je houding en zorgen ervoor dat je (weer) goed en functioneel beweegt. Problemen kunnen daardoor beperkt of voorkomen worden.

Meer over fysiotherapie

Ruim 20 jaar ervaring

6 dagen per week geopend

Goede bereikbaarheid

Afspraak binnen 48 uur

Ook ’s avonds geopend

Online afspraak maken

Back To Top