skip to Main Content
Heb je ons nu nodig? 058-2137333
Patiënten geven ons gemiddeld een 9.5

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes

We zijn aan het verhuizen! (25 t/m 27 augustus 2022)

We zijn aan het verhuizen!!

Het weekend van 25 t/m 28 augustus zijn we onze praktijk in Leeuwarden aan het verhuizen naar Legedyk 4, daardoor zijn we tijdelijk telefonisch niet bereikbaar.

Als je een afspraak wil maken kan dat online via de oranje ‘maak een afspraak’ knop bovenaan deze pagina.

Heb je een dringende vraag die niet tot maandag kan wachten? Stuur dan een email naar info@hettingaentrip.nl dan bellen we je terug.

Maandag 29 augustus vanaf 8 uur kan je ons telefonisch weer bereiken vanaf onze nieuwe locatie in Leeuwarden.

Nieuwe locatie in Leeuwarden vanaf 29 augustus 2022

Onze nieuwe locatie is op Legedyk 4 in Leeuwarden. Dit is het witte pand naast het Bastion Hotel, zichtbaar vanaf de Aldlansdyk.

Deze locatie geeft ons mooie kansen en mogelijkheden om uit te breiden. Ook zijn er hier een aantal grote pluspunten ten opzichte van de Emmakade.

Voor de een zal het qua afstand wat verder weg zijn, voor de ander is het wat dichterbij. We hebben er vertrouwen in dat dit, met alle pluspunten, een mooie locatie voor iedereen zal zijn.

Er wordt momenteel druk verbouwd, het einde is in zicht! We hebben al een eigen entree, de keukenblokken zijn geplaatst, de vloer ligt erin en alle wanden zijn gesausd. Het is een prachtige nieuwe frisse praktijk aan het worden.

Vanaf 29 augustus zijn we te vinden op Legedyk 4 in Aldlân.

Vakantietijd in Wergea (juli en augustus 2022)

Tjebbe is op vakantie van 25 juli t/m 14 augustus. In deze periode is onze collega Wytse een aantal dagdelen aanwezig in Wergea. Selecteer in de afspraken module bij ‘Kies je Therapeut’ Wytse (locatie Wergea) om met hem een afspraak te plannen.

Vanaf 15 augustus is Tjebbe weer aanwezig in Wergea op maandag en donderdag.

Marlon gespecialiseerd in stuitklachten (juni 2022)

In mei heeft Marlon een bijscholing gevolgd over stuitklachten. Pijn aan het stuitje komt veel voor en wordt vaak veroorzaakt door een val. Kun jij je nog herinneren dat je een keer van de trap bent gegleden, of dat je hard achterover bent gevallen? Dat zijn de momenten waardoor het stuitje scheef kan gaan staan.

Bij vrouwen zien we dat een bevalling ook voor een scheefstand kan zorgen, hierdoor komt er spanning op de spieren waardoor je steeds meer klachten kunt krijgen.

Typische klachten bij stuitpijn zijn o.a.: pijn bij het zitten, scheef gaan zitten en pijn bij het gaan staan.

De NIMOC-behandelmethode is een effectieve en pijnvrije behandeling om de scheefstand van het stuitje te corrigeren.

Ben je achterovergevallen Of ben je recent bevallen en heb je pijn aan het stuitje?

Loop er niet te lang mee door en maak een afspraak met Marlon.

Verbouwing Legedyk 4 is al goed op weg!

Bekijk hier het filmpje met de ontwikkelingen op de Legedyk 4, Aldlân.

Bedankt! (maart 2022)

Ontzettend bedankt voor de vele reacties en tips die volgden op ons bericht dat we op zoek moesten naar een nieuwe locatie! We hebben in december en januari allerlei locaties bekeken. Na het afwegen van alle voors en tegens hebben we uiteindelijk een keuze kunnen maken. We hebben er vertrouwen in dat de nieuwe locatie zowel ons als jullie goed zal bevallen.

Afspraken app

De mogelijkheid om online een afspraak in te plannen op onze website is al een groot succes. Om het nog gemakkelijker te maken, hebben we daarnaast een afspraken app gerealiseerd. Middels deze app kun je nog sneller je fysiotherapie- of massagebehandeling inplannen.

Hierbij blijf je de keuze houden om éénmalig een afspraak in te plannen of een account aan te maken. Voor de afspraken-app raden we je echter wel aan een account aan te maken, dat geeft een beter overzicht.

Met de afspraken-app ontvang je nog steeds een afspraakbevestiging en afspraakherinnering per email.

De app vind je in de app- of playstore van iPhone of Android of je kunt hem downloaden vanaf onze website.

Nieuwe openingstijden Wergea vanaf januari 2022

Vanaf eind januari 2022 is Tjebbe twee hele dagen aanwezig op onze locatie in Wergea, je kan op maandag en donderdag bij hem terecht.

Maak hier direct online direct een afspraak bij Tjebbe in Wergea.

Linker vleugel Emmastate krijgt woonfunctie in 2022

Het stond laatst al in de krant, wellicht heb je het dus al meegekregen, maar de Emmastate wordt verbouwd. Dit zal op zijn vroegst beginnen in september 2022.

En ja, dit betekent dat onze praktijk zal moeten verhuizen. Wij zijn al druk op zoek naar een nieuwe locatie in Leeuwarden. Mocht je nog tips en ideeën voor ons hebben dan horen we het graag.

Contracten zorgverzekeraars 2022 (december 2021)

De overstap-weken zijn weer begonnen! Of voor de voetballiefhebbers onder ons… de transferperiode is geopend! Iedereen mag weer zorgverzekering vergelijken. De ene zorgverzekering heeft een nog mooiere reclame dan de andere. Behalve DSW, zij geven hun budget volledig uit aan de zorg en geven het niet uit aan reclame. (Tot zover onze reclame voor DSW…)

Maar even serieus, het is nogal een klus. Waar moet je op letten?

Naast de verplichte basisverzekering heb je keuze uit vele aanvullende verzekeringspakketten. De aanvullende verzekering is een optie, is niet verplicht, en kun je invullen met wat het beste bij je past. Begin dus bij het bekijken wat je denkt nodig te gaan hebben. In het overzicht van je huidige zorgverzekering kun je zien wat je het afgelopen jaar hebt gebruikt aan zorg. Bedenk dan wat je volgend jaar verwacht nodig te gaan hebben. Bedenk ook wat je eventueel zelf financieel zou kunnen opvangen.

Vervolgens kun je diverse zorgverzekeringen met elkaar gaan vergelijken. Daarvoor heb je vele mooie vergelijkingssites. Wist je dat niet iedere zorgverzekering hieraan meebetaalt en dus ook niet in het overzicht voorkomt? Mogen we nog één keer reclame maken? DSW doet dat bijvoorbeeld niet.

Mocht je één of meerdere zorgverzekeringen hebben gevonden die je interesse hebben, kijk dan of jouw vaste zorginstellingen een contract hebben met deze zorgverzekeraar. Bijvoorbeeld het MCL en Hettinga en Trip. Als een instelling geen contract heeft met de zorgverzekering van je keuze, een zogenoemde ongecontracteerde zorgverlener, ontvang je zelf een nota. Dan moet je, in het geval van een naturapolis, een deel van de kosten zelf betalen.

Kijk bij vergoedingen voor het overzicht met welke zorgverzekeringen wij in 2022 een contract hebben afgesloten.

Wytse is geslaagd! (november 2021)

Op 6 november heeft Wytse zijn diploma behaald voor dry needling!

Ben je benieuwd wat dry needling voor je kan doen? Lees er hier meer over.

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op

  058-2137333

   info@hettingaentrip.nl

Back To Top