skip to Main Content
Heb je ons nu nodig? 058-2137333
Patiënten geven ons gemiddeld een 9.5

Met welke zorgverzekeraars hebben we contracten afgesloten?

Contracten zorgverzekeraars 2022

Als we een contract hebben afgesloten met jouw zorgverzekeraar betekent dit dat de kosten voor je behandeling automatisch worden vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Hoeveel en hoe vaak je vergoeding ontvangt hangt af van de polisvoorwaarden van je aanvullende zorgverzekering.

Als je bent verzekerd bij een zorgverzekeraar met wie wij géén contract hebben getekend, dan betekent dit dat je de nota zelf ontvangt. Deze nota dien je zelf aan ons te betalen. Dit kan je overmaken per bank, contant betalen of pinnen. Vervolgens kan je de nota declareren bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van de door jou gekozen aanvullende verzekering krijg je dan (een deel van) de kosten vergoed.

Contracten zorgverzekeraars 2023

De periode van het afsluiten van contracten voor 2023 is afgerond. Op de afbeelding staat het overzicht.

Volgens ons is het ook voor jullie zinvol om ieder jaar even wat tijd te steken in het bekijken van je huidige (aanvullende) zorgverzekering. Past deze nog bij je situatie? Kan het misschien goedkoper? Je kunt tot en met 31 december overstappen.  Via diverse websites kan je zorgverzekeraars en hun aanvullende pakketten vergelijken. Wij adviseren om op meerdere websites een vergelijking te maken.

Maak hier online een afspraak voor fysiotherapie in Leeuwarden of Wergea.

Back To Top