skip to Main Content
Heb je ons nu nodig? 058-2137333
Patiënten geven ons gemiddeld een 9.5

Met welke zorgverzekeraars hebben we contracten afgesloten?

Contracten zorgverzekeraars 2021

Als we een contract hebben afgesloten met jouw zorgverzekeraar betekent dit dat de kosten voor je behandeling automatisch worden vergoed als je aanvullend bent verzekerd. Hoeveel en hoe vaak je vergoeding ontvangt hangt af van de polisvoorwaarden van je aanvullende zorgverzekering.

Als je bent verzekerd bij een zorgverzekeraar met wie wij géén contract hebben getekend, dan betekent dit dat je de nota zelf ontvangt. Deze nota dien je zelf aan ons te betalen. Dit kan je overmaken per bank, contant betalen of pinnen. Vervolgens kan je de nota declareren bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van de door jou gekozen aanvullende verzekering krijg je dan (een deel van) de kosten vergoed.

HT-zorgverzekeraar-2021 (003)

Contracten zorgverzekeraars 2022

De periode van het afsluiten van contracten voor 2022 is bijna afgerond. Op de afbeelding links staat het overzicht. Klik hier voor een iets grotere versie van de afbeelding. Zodra er meer nieuws is over CZ zullen we het aanpassen.

Volgens ons is het ook voor jullie zinvol om ieder jaar even wat tijd te steken in het bekijken van je huidige (aanvullende) zorgverzekering. Past deze nog bij je situatie? Kan het misschien goedkoper? Je kunt tot en met 31 december overstappen.  Via diverse websites kan je zorgverzekeraars en hun aanvullende pakketten vergelijken. Wij adviseren om op meerdere websites een vergelijking te maken.

Wist je dat je bij ons direct een afspraak in de online agenda kunt plannen?

Ervaringen van anderen

Gemiddeld scoren wij een 9.5!

En daar zijn we ongelooflijk trots op. We halen iedere dag alles uit de kast om jou weer fit en vitaal te krijgen.

Lees alle ervaringen

Zorgkaartnederland.nl
4 oktober 2021

“Een dikke 10! Ik ben geweldig behandeld en de klachten zijn volledig weg. “

Zorgkaartnederland.nl
5 oktober 2021

“Ga zo door met de heldere instructies en uitstekende behandeling! “

Zorgkaartnederland.nl
5 september 2021

“Deze fysiotherapeut denkt goed met je mee. “

Back To Top