skip to Main Content
Heb je ons nu nodig? 058-2137333
Patiënten geven ons gemiddeld een 9.5

Team

Wie zijn we?

Arjen Trip

Fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, McKenzie methode, medical taping, rugklachten en elleboogklachten

Ik ben op Terschelling geboren en opgegroeid. In deze periode heb ik veel aan sport gedaan en kwam ik door blessures ook positief in aanraking met de fysiotherapeut. Omdat ik sowieso interesse heb in het functioneren van het menselijk lichaam en ik het daarnaast ook nog leuk vind om mensen te helpen was fysiotherapie de ideale opleiding om te gaan doen.

Na mijn opleiding in Groningen ben ik in 2001 in Harlingen begonnen als fysiotherapeut. In deze periode heb ik veel leuke facetten van het vak mogen zien. Met ouderen werken, sporters revalideren, diabetici trainen maar het 1 op 1 begeleiden van mensen in de behandeling vond ik het mooiste. Om me daarin nog meer te verdiepen ben ik in 2007 samen met Tjebbe de opleiding master manuele therapie gaan doen. Hierna heb ik nog specialisaties in medical taping, dry needling, specifieke training van de nek en de Mckenzie opleiding gedaan.

Na jaren als collega’s te hebben gewerkt vroeg Tjebbe in 2013 om samen in Leeuwarden verder te gaan, als Hettinga en Trip. Inmiddels hebben we nog een aantal goede en vooral leuke collega’s naast ons gekregen en ben ik trots op het team dat we hebben.

Sinds 2002 woon ik, samen met mijn vriendin, in Leeuwarden. Naast het werken luister ik graag naar muziek en vind het ik leuk om te sporten maar nog leuker om sport te kijken. Ik ben dan ook vaak in een stadion te vinden, bij voorkeur een in het buitenland omdat ik ook graag reis.

BIG registratie: 9055592104 | AGB: 04104789

Maak een afspraak bij Arjen

Tjebbe Hettinga

Fysiotherapie, manuele therapie, medical taping, nek- en schouderklachten, hoofdpijn en duizeligheid

Toen ik 13 jaar was, wist ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In 2005 kon ik eindelijk aan de slag als fysiotherapeut. In 2009 heb ik de deeltijd opleiding tot Master Manueel Therapeut bij het SOMT afgerond. Hierna ben ik in 2010 mijn eigen praktijk gestart. In 2013 is goede vriend en oud collega Arjen Trip erbij gekomen. In 2014 zijn we verder gegaan als: Hettinga en Trip, praktijk voor fysio- en manuele therapie.

Inmiddels heb ik mij verder gespecialiseerd en probeer ik klachten in een breder perspectief te bekijken; een nekklacht is soms een gevolg van iets anders.

Thuis zoek ik de uitdaging in het hardlopen, klussen en als scheidsrechter bij de korfbalbond. Daarnaast is het nog een hele uitdaging om de ideale man te zijn voor mijn vrouw en de ideale heit (papa) voor mijn dochter.

BIG registratie: 9064185404 | AGB: 04108730

Maak een afspraak bij Tjebbe

Marlon Vels

Bekkenfysiotherapie, algemene fysiotherapie, bekken(bodem)check, stuitpijn, diastase en dry needling

De bekkenfysiotherapie heeft mijn aandacht getrokken, omdat veel mensen zich niet bewust zijn van de bekkenbodem en de klachten die daarmee samen kunnen hangen. Daarbij vind ik het uitdagend en boeiend om samen met iemand op zoek te gaan naar de behandelmethode die voor hem of haar het beste werkt.

Ik zie de samenwerking met mijn collega manueel therapeuten als een kans om patiënten met lage rug en bekken gerelateerde klachten de optimale zorg te kunnen bieden. Bij een relatief groot gedeelte van de mannen en vrouwen met lage rug- en bekkenklachten spelen onderliggende bekkenbodem gerelateerde factoren een rol.

Daarnaast streef ik naar een prettige samenwerking met andere disciplines, waaronder: medisch specialisten, verloskundigen, psychosomatisch fysiotherapeuten, diëtisten, seksuologen, oefentherapeuten Cesar/Mensendieck.

BIG registratie: 69911321604 | AGB: 04115839

Maak een afspraak bij Marlon

Wytse Tiesnitsch

Fysiotherapie, dry needling, nekklachten, sportblessures

Dat ik fysiotherapeut wilde worden wist ik nadat ik in 2011 een cursus sportmassage had gevolgd. De stof die daar behandeld werd… daar wou ik meer van weten! Het menselijk lichaam, ons lichaam. We bewegen er mee alsof het niks voorstelt. Maar als we nagaan hoe het allemaal werkt, is het eigenlijk best bijzonder. Hoe een gedachte een beweging wordt en wanneer we bijna vallen, we zonder na te denken onszelf kunnen opvangen.

Het samenwerken met mensen, wat hierbij komt kijken, daar was ik al goed bekend mee. Jarenlang ben ik trainer/coach geweest in de turnwereld. Het is geweldig om een lach op het gezicht van een sporter te zien bij het leren van iets nieuws. Dat ik daar aan bij kan dragen, geeft mij veel voldoening. Deze zelfde voldoening ervaar ik ook als fysiotherapeut, wanneer ik mensen kan helpen bij het verbeteren van hun klachten.

Wij zijn gemaakt om te bewegen en dit doe ik ook graag. Voor de ontspanning ben ik het liefst aan het sporten. Turnen en hardlopen komen hierbij het vaakst aan bod. Hiernaast zoek ik graag de natuur op, met ons gezin, om lekker uit te waaien en te genieten van elkaar.

Mocht u klachten ervaren aan het lichaam? Dan help ik u graag! Kom gerust een keer langs dan kijken we samen naar de situatie en naar de best mogelijke oplossing. Spreekt u hierbij graag Fries? Geen enkel probleem.

BIG registratie: 19926159504 | AGB: 04246761

Maak een afspraak bij Wytse

Femke King

Secretaresse

Een baan in de zorgsector is iets wat ik eigenlijk altijd al wilde. Nadat ik ongeveer 10 jaar in de toeristische sector in Engeland heb gewerkt, vind ik het nu veel fijner dat ik mensen kan helpen die het écht nodig hebben.

Vanachter de receptie kan ik zoveel mogelijk taken van de fysiotherapeuten overnemen, waardoor zij zich kunnen richten op dat waar ze erg goed in zijn: mensen zich beter later voelen.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten en te helpen als dat nodig is.

Karina van der Meulen-Wijnstra

Massage

Ik ben Karina van der Meulen – Wijnstra. Trotse mem van een zoon en een dochter. Sinds 2014 heb ik een massagepraktijk in Boksum. De afgelopen jaren heb ik verscheidene opleidingen en cursussen gevolgd en mij o.a. gespecialiseerd in zwangerschap-, cupping-, fibromyalgie en kindermassages. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk heb ik een webshop voor geboortezorg artikelen waar ik o.a. bevalbaden en birth balls verkoop, de geboortezorg is een tweede passie voor mij.

Met Hettinga & Trip zie ik een mooie samenwerking. Zowel op het gebied zwangerschap en herstel, als in de pijnverlichting en ontspanning. Massage is een weldaad voor je lichaam!

Maak een afspraak bij Karina

Onze missie en visie

Hettinga en Trip staat voor de best mogelijke behandeling van nek-, rug en bekkenklachten. Bij ons staat de mens centraal, niet de klacht.

De belangrijkste kernwaarden in onze praktijk zijn respect en integriteit. Ieder mens is uniek. Met behulp van gespecialiseerde fysiotherapie proberen wij het maximale te halen uit het bewegingsapparaat waarbij we rekening houden met de individuele wensen en mogelijkheden van de patiënt. De mens van nu zit te veel, beweegt te weinig en wordt steeds ouder.

Wij willen de beste praktijk zijn voor nek, rug en bekkenklachten zijn in Leeuwarden en omgeving.

We zijn een kleine praktijk met goede naamsbekendheid als het om gespecialiseerde fysiotherapie gaat. Hierbij is goede communicatie essentieel binnen onze praktijk. Een patiënt voelt zich thuis en gehoord na een bezoek aan Hettinga en Trip.

Onze bewuste keuze om kwantiteit ondergeschikt te maken aan kwaliteit, onderscheidt ons. Wij willen excelleren op enkele specialismen. Door de communicatie centraal te stellen duurt een behandelingstraject over het algemeen kort en is de patiënt tevredenheid hoog.

Maak hier direct online een afspraak voor fysiotherapie.

Back To Top