ONS TEAM

In ons team staan professionaliteit en betrokkenheid centraal. Wij volgen met regelmaat aanvullende cursussen en trainingen. Voor advies en voorlichting staan we altijd klaar.

In de ontspannen sfeer van onze fysiotherapiepraktijk zal je snel merken dat we écht samen gaan voor een goede behandeling.

In 2010 begon Tjebbe Hettinga zijn praktijk ‘fysio- en manuele therapie Hettinga’ in Leeuwarden. Na 3 jaar is goede vriend en collega Arjen Trip erbij gekomen. In 2014 heeft dit geleid tot een gezamenlijke praktijk: Hettinga en Trip, praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. In 2016 en 2017 is het team verder gegroeid. Respectievelijk zijn Femke King-Bos (secretaresse) en Marlon Vels (fysio- en bekkentherapeut) ook onderdeel van het team geworden.

In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) en de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVFB).

Alle fysiotherapeuten staan vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF en zijn BIG geregistreerd.

54 Hettinga en Trip

Arjen Trip

Na zelf een keer behandeld te zijn door een fysiotherapeut, wist ik dat ik ook fysiotherapeut wilde worden. In 2001 heb ik mijn opleiding afgerond en in 2009 ook mijn diploma voor manuele therapie behaald. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in dry-needling, medical taping en de McKenzie Methode.

Hettinga-en-Trip_DSC0208

Marlon Vels

Ik ben Marlon Vels, sinds 2009 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut in de eerstelijns fysiotherapie. In de afgelopen jaren heb ik verscheidene cursussen en opleidingen gevolgd : "myofasciaal pijnsyndroom en dry needling” en HBO master Bekkenfysiotherapie (MSc).

74 Hettinga en Trip

Tjebbe Hettinga

Als 13 jarige jongen wist ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In 2005 was het zover. En vier jaar later heb ik de opleiding voor manueel therapeut afgerond. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in medical taping en functionele osteopathie en integratie (FOI).

wytse

Wytse Tiesnitsch

Het menselijk lichaam, ons lichaam. Als we nagaan hoe het allemaal werkt, is het eigenlijk best bijzonder. Door mijn opleiding tot fysiotherapeut, die ik in 2019 heb afgerond, weet ik nu precies hoe dit allemaal werkt in ons lichaam.