ONS TEAM

In ons team staat professionaliteit en betrokkenheid centraal. Wij volgen met regelmaat aanvullende cursussen en trainingen. Voor advies en voorlichting staan we altijd klaar.

In de ontspannen sfeer van onze fysiotherapiepraktijk aan de Emmakade zal je snel merken dat we écht samen gaan voor een goede behandeling.

In 2010 begon Tjebbe Hettinga zijn praktijk ‘fysio- en manuele therapie Hettinga’ in Leeuwarden. Na 3 jaar is goede vriend en collega Arjen Trip erbij gekomen. In 2014 heeft dit geleid tot een gezamenlijke praktijk: Hettinga en Trip, praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. In 2016 en 2017 is het team verder gegroeid. Respectievelijk zijn Femke King-Bos (secretaresse) en Marlon Vels (fysio- en bekkentherapeut) ook onderdeel van het team geworden.

In onze praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) en de Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie (NVFB).

Alle fysiotherapeuten staan vermeld in het kwaliteitsregister van het KNGF en zijn BIG geregistreerd.

54 Hettinga en Trip

Arjen Trip

Na zelf een keer behandeld te zijn door een fysiotherapeut, wist ik dat ik ook fysiotherapeut wilde worden. In 2001 heb ik mijn opleiding afgerond en in 2009 ook mijn diploma voor manuele therapie behaald. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in dry-needling en medical taping.

74 Hettinga en Trip

Tjebbe Hettinga

Als 13 jarige jongen wist ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In 2005 was het zover. En vier jaar later heb ik de opleiding voor manueel therapeut afgerond. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in medical taping en functionele osteopathie en integratie (FOI).

Privacy Policy Settings

Google Analytics Verzamelen van statistieken