skip to Main Content

Team

Wie zijn we?

Arjen Trip

Fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, McKenzie methode, medical taping, rugklachten en elleboogklachten

Ik ben op Terschelling geboren en opgegroeid. In deze periode heb ik veel aan sport gedaan en kwam ik door blessures ook positief in aanraking met de fysiotherapeut. Omdat ik sowieso interesse heb in het functioneren van het menselijk lichaam en ik het daarnaast ook nog leuk vind om mensen te helpen was fysiotherapie de ideale opleiding om te gaan doen.

Na mijn opleiding in Groningen ben ik in 2001 in Harlingen begonnen als fysiotherapeut. In deze periode heb ik veel leuke facetten van het vak mogen zien. Met ouderen werken, sporters revalideren, diabetici trainen maar het 1 op 1 begeleiden van mensen in de behandeling vond ik het mooiste. Om me daarin nog meer te verdiepen ben ik in 2007 samen met Tjebbe de opleiding master manuele therapie gaan doen. Hierna heb ik nog specialisaties in medical taping, dry needling, specifieke training van de nek en de Mckenzie opleiding gedaan.

Na jaren als collega’s te hebben gewerkt vroeg Tjebbe in 2013 om samen in Leeuwarden verder te gaan, als Hettinga en Trip. Inmiddels hebben we nog een aantal goede en vooral leuke collega’s naast ons gekregen en ben ik trots op het team dat we hebben.

Sinds 2002 woon ik, samen met mijn vriendin, in Leeuwarden. Naast het werken luister ik graag naar muziek en vind het ik leuk om te sporten maar nog leuker om sport te kijken. Ik ben dan ook vaak in een stadion te vinden, bij voorkeur een in het buitenland omdat ik ook graag reis.

BIG registratie: 9055592104 | AGB: 04104789

Maak een afspraak bij Arjen

Tjebbe Hettinga

Fysiotherapie, manuele therapie, medical taping, nek- en schouderklachten, hoofdpijn en duizeligheid

Toen ik 13 jaar was, wist ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In 2005 kon ik eindelijk aan de slag als fysiotherapeut. In 2009 heb ik de deeltijd opleiding tot Master Manueel Therapeut bij het SOMT afgerond. Hierna ben ik in 2010 mijn eigen praktijk gestart. In 2013 is goede vriend en oud collega Arjen Trip erbij gekomen. In 2013 zijn we verder gegaan als: Hettinga en Trip, praktijk voor fysio- en manuele therapie.

Inmiddels heb ik mij verder gespecialiseerd en probeer ik klachten in een breder perspectief te bekijken; een nekklacht is soms een gevolg van iets anders.

Thuis zoek ik de uitdaging in het hardlopen, klussen en als scheidsrechter bij de korfbalbond. Daarnaast is het nog een hele uitdaging om de ideale man te zijn voor mijn vrouw en de ideale heit (papa) voor mijn dochter.

BIG registratie: 9064185404 | AGB: 04108730

Maak een afspraak bij Tjebbe

Marlon Vels

Bekkenfysiotherapie, algemene fysiotherapie, bekken(bodem)check, stuitpijn, diastase en dry needling

De bekkenfysiotherapie heeft mijn aandacht getrokken, omdat veel mensen zich niet bewust zijn van de bekkenbodem en de klachten die daarmee samen kunnen hangen. Daarbij vind ik het uitdagend en boeiend om samen met iemand op zoek te gaan naar de behandelmethode die voor hem of haar het beste werkt.

Ik zie de samenwerking met mijn collega manueel therapeuten als een kans om patiënten met lage rug en bekken gerelateerde klachten de optimale zorg te kunnen bieden. Bij een relatief groot gedeelte van de mannen en vrouwen met lage rug- en bekkenklachten spelen onderliggende bekkenbodem gerelateerde factoren een rol.

Daarnaast streef ik naar een prettige samenwerking met andere disciplines, waaronder: medisch specialisten, verloskundigen, psychosomatisch fysiotherapeuten, diëtisten, seksuologen, oefentherapeuten Cesar/Mensendieck.

BIG registratie: 69911321604 | AGB: 04115839

Maak een afspraak bij Marlon

Judith Graafsma

Psychosomatische fysiotherapie, algemene fysiotherapie, dry needling

Ik ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb me in de jaren daarna gespecialiseerd in sportfysiotherapie.

Sinds enkele jaren heb ik meer interesse gekregen voor (chronische) pijn en pijnbeleving. Na een aantal bijscholingen op dit gebied ( ‘explain pain’, ‘acceptance en commitment therapy’ en ‘psychologie voor de fysiotherapie’) wilde ik me hierin graag verder specialiseren. Sinds september 2018 ben ik dan ook gestart met de master psychosomatische fysiotherapie en inmiddels ben ik in 2021 afgestudeerd als psychosomatisch fysiotherapeut.

Met die achtergrond ben ik mij de afgelopen jaren verder gaan ontwikkelen en werk ik veel met ademhaling- en ontspanningstherapie.

BIG registratie: 59913168004 | AGB: 04117862

Maak een afspraak bij Judith

Hermien Peters

Secretaresse

Vanaf september 2022 mag ik mijzelf ‘secretaresse van Hettinga en Trip’ noemen. Hiervoor werkte ik ook in een fysiotherapiepraktijk; de sector is mij dus niet vreemd en bevalt mij erg goed.

Het contact met de cliënten, telefonisch en face-to-face, is een prettig onderdeel van de functie. Door met u mee te denken, te plannen én adviseren kan ik mijn collega’s, de fysio’s, werk uit handen nemen.

Het leuke aan mijn baan is de verscheidenheid in en aan werkzaamheden. Het is het complete plaatje van de administratie. Alles hoort er bij en ik ben natuurlijk met mijn neus in de boter gevallen door te starten op de nieuwe locatie: Legedyk 4!

In mijn vrije tijd ben ik graag thuis. Van alles te doen! Je kunt me in de tuin vinden, tuinieren, lezen of een stuk wandelen in de omgeving, maar ook in huis is altijd wel iets en dan vooral in het handwerken oid. Het zitten met een drankje met vrienden ontbreekt ook zeker niet.

Eén dagdeel per week ben ik vrijwilliger bij Manege onder de Linde in Beetsterzwaag. Hier rijden kinderen en volwassen met een beperking.

Ik zie of spreek u graag bij de balie van Hettinga en Trip!

Onze missie en visie

Hettinga en Trip staat voor de best mogelijke behandeling van nek-, rug en bekkenklachten. Bij ons staat de mens centraal, niet de klacht.

De belangrijkste kernwaarden in onze praktijk zijn respect en integriteit. Ieder mens is uniek. Met behulp van gespecialiseerde fysiotherapie proberen wij het maximale te halen uit het bewegingsapparaat waarbij we rekening houden met de individuele wensen en mogelijkheden van de patiënt. De mens van nu zit te veel, beweegt te weinig en wordt steeds ouder.

Wij willen de beste praktijk zijn voor nek, rug en bekkenklachten zijn in Leeuwarden en omgeving.

We zijn een kleine praktijk met goede naamsbekendheid als het om gespecialiseerde fysiotherapie gaat. Hierbij is goede communicatie essentieel binnen onze praktijk. Een patiënt voelt zich thuis en gehoord na een bezoek aan Hettinga en Trip.

Onze bewuste keuze om kwantiteit ondergeschikt te maken aan kwaliteit, onderscheidt ons. Wij willen excelleren op enkele specialismen. Door de communicatie centraal te stellen duurt een behandelingstraject over het algemeen kort en is de patiënt tevredenheid hoog.

Maak hier direct online een afspraak voor fysiotherapie.

Back To Top