skip to Main Content

Klachten

Met Hettinga en Trip valt een last van je schouders.

Klachten in het hoofd

Hoofdpijn, een veel voorkomend probleem welke vaak leidt tot minder functioneren. Hoofdpijn is een ingewikkeld probleem waarbij vele oorzaken ten grondslag kunnen liggen. Primair zijn migraine en spierspanningshoofdpijn de grootste oorzaken van hoofdpijn. Daarnaast bestaat er ook nog een mogelijkheid dat de hoofdpijn vanuit de nek komt: cervicogene hoofdpijn.

Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid om de oorzaak van jouw hoofdpijn te onderzoeken en te behandelen. Omdat de oorzaken van hoofdpijn divers zijn is een behandelplan echt persoonlijk, deze zullen we na het onderzoek dan ook met jou bespreken.

Duizeligheid komt bij iedereen voor. Wie wordt er niet eens duizelig na te snel opstaan? Maar wat nou als je iedere keer duizelig bent wanneer je je hoofd beweegt of wanneer je opstaat van bed. Onze therapeuten hebben zich gespecialiseerd in duizeligheid en zullen met jou opzoek naar de oorzaak.

Ook voor het behandelen van de draaiduizeligheid (BPPD) kun je bij ons terecht. Wij maken dan gebruik van de Epley techniek.

Kortom voor hoofdpijnklachten en (draai)duizeligheid ben je bij Hettinga en Trip in Leeuwarden en Wergea aan het juiste adres.

Duizeligheid

Heb je last van duizeligheid? Duizeligheidsklachten komen vaak voor, met name wanneer we ouder worden. De duizeligheid kan veroorzaakt worden door een infectie, hoofdtrauma, ouder worden of een verminderde bewegelijkheid van de nek.

Hoofdpijn

Heb je last van hoofdpijn? Wist je dat dit heel goed veroorzaakt kan worden vanuit de nek? Dit kan bijvoorbeeld komen door een verhoogde spierspanning in het nek-/schoudergebied of door het niet goed functioneren van de gewrichten in de nek.

Bij wie moet je zijn?

Onze hoofdspecialisten

Onze behandelingen vinden plaats in onze praktijk
in Leeuwarden en Wergea. Wanneer je (huis)arts
het nodig acht komen we als fysiotherapeut bij je thuis.

Arjen Trip

fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, McKenzie Methode, rugklachten en elleboogklachten

Tjebbe Hettinga

fysiotherapie, manuele therapie, medical taping, schouderklachten, Epley techniek, hoofdpijn en duizeligheid

Back To Top