MASSAGE

Een massage heeft vele voordelen voor je gezondheid! Het nemen ervan wordt meestal alleen als een luxe gezien, terwijl het juist heel goed kan zijn voor vele lichamelijke en geestelijke klachten.

In aanvulling op fysiotherapie biedt Karina verschillende soorten (klachtgerichte) massages aan, aangepast aan jouw behoefte.

Massages worden niet vergoed door de zorgverzekering. De betaling kan worden voldaan op de dag van je massage, contant of per pin.

Ontspanningsmassage

Duur: 60 minuten | Prijs: € 53,00

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen, het heeft een weldadige en verfrissende uitwerking. Naast de ontspanning worden de knopen en spierspanningen ook weg gemasseerd. Afvalstoffen worden afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Een ontspanningsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Je kan kiezen voor een:

  • Totale lichaamsmassage; Rug-, nek-, schouders-, hoofd-, armen-, benen.
  • Ontspanningsmassage/sport; sport gerelateerde massage.

Rug-, nek- en schoudermassage

Duur: 30 minuten | Prijs: € 32,50

Een ontspanningsmassage gericht op het rug-, nek- en schoudergebied.

Fibromassage therapie

Duur: 50 minuten | Prijs: € 51,00

Fibromyalgie, ook wel ” weke delen reuma” genoemd, is een reumatische aandoening. Het is een aandoening die je leven beheerst en beperkt. Een massage gericht op deze aandoening, kan er voor zorgen dat je weer beter kan functioneren.

Klachten die voor komen zijn:
– Pijn in spieren
– Slapeloosheid
– Vermoeidheid
– Depressiviteit
– Hoofdpijn
– Stijfheid
– Concentratiestoornissen
– Darmklachten

Door het wisselvallige beeld, heb je het gevoel niet begrepen te worden door je omgeving. De fibromyalgie massage is een massage die je lichaam tot rust en weer in balans brengt.

Ik biedt twee fibromassages aan die van toepassing kunnen zijn om klachten te verminderen; Massage ter bevordering van de nachtrust en een massage voor pijnverlichting.

Cupping massage

Duur: 60 minuten | Prijs: 53,00

Klachtgerichte cupping massage

Duur: 30 minuten | Prijs: 32,50

Zwangerschapsmassage

Duur: 60 minuten | Prijs: 53,00

Wanneer je zwanger bent veranderd er veel in je lichaam. Je kan last krijgen van vermoeidheid, minder goed slapen, last van je rug, nek of je bekken en ga zo maar door. Door de massage ervaar je je zwangerschap bewuster, je voelt de signalen die je lichaam afgeeft beter en je voelt je rustiger. Daardoor kun je je makkelijker ontspannen, ook tijdens de bevalling.

Hoe heerlijk is het dan om jezelf een massage te gunnen!

Gelukkig zijn er ook veel zwangeren die weinig tot geen klachten ervaren, ook dan is een zwangerschapsmassage een weldaad voor je lichaam.

De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een speciaal daarvoor bestemde behandeltafel voor zwangere vrouwen, een heel bijzondere ervaring.

De zwangerschapsmassage wordt behandeld op een speciaal daarvoor bestemde massagetafel, wat volkomen veilig is. Ben je KORTER dan 3 maanden in verwachting en wil je toch graag een massage? Geef dit aan. Een zwangerschapsmassage maakt veel verschil met een ontspanningsmassage, welke je NIET mag ondergaan in de zwangerschap. De massage is volkomen veilig voor jou en je kindje en wordt uitsluitend gegeven indien er sprake is van een gezonde zwangerschap. Mocht je een medische klacht hebben, overleg dan eerst met je arts. Meld deze medische klachten vooraf.

Licentie wellnessmasseur

Karina heeft bij De Massage Academie Nederland diverse opleidingen gevolgd.

Deze academie werkt met een jaarlijkse licentie; met deze licentie en het volgen van jaarlijkse bijscholing wordt de kwaliteit van de massage gewaarborgd.