SPECIALISME

41 Hettinga en Trip

Fysiotherapie

Met fysiotherapie helpen we je om op een verantwoorde manier te bewegen te werken en te sporten. We helpen je bij het ontwikkelen van spierkracht,  werken aan je houding en zorgen ervoor dat je (weer) goed en functioneel beweegt.

Manuele therapie

Met manuele therapie ondersteunen we het beter laten functioneren van je gewrichten en het ontwikkelen van een betere houding. Met aandacht voor nek, schouders en wervelkolom bieden we je weer bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

46 Hettinga en Trip
63 Hettinga en Trip

Dry Needling

Dry-needling is een behandeling gericht op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten.  We maken hierbij gebruik van dunne acupunctuurnaalden. Op een effectieve  manier worden verhardingen in spieren behandeld. De spier kan weer ontspannen.

 

Bekkenfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen met problemen in de bekkenregio. Hieronder verstaan wij de bekkengordel met de bekkenbodemspieren en de bekkenorganen, de lage rug en de heupen. Als we naar het geheel kijken heeft dit gebied ook een relatie met het middenrif (de ademhaling), de buik (spieren en organen) en de benen (onderste extremiteit).

Hettinga-en-Trip_DSC0267

Privacy Policy Settings

Google Analytics Verzamelen van statistieken