WYTSE TIESNITSCH

Specialisaties: Algemeen Fysiotherapeut

Het menselijk lichaam, ons lichaam. We bewegen er mee alsof het niks voorstelt. Maar als we nagaan hoe het allemaal werkt, is het eigenlijk best bijzonder. Hoe een gedachte een beweging wordt en wanneer we bijna vallen, we zonder na te denken onszelf kunnen opvangen. Door mijn opleiding tot fysiotherapeut, die ik in 2019 heb afgerond, weet ik nu precies hoe dit allemaal werkt in ons lichaam.

Dat ik fysiotherapeut wilde worden wist ik nadat ik in 2011 een cursus sportmassage had gevolgd. De stof die daar behandeld werd… daar wou ik meer van weten!

Het samenwerken met mensen, wat hierbij komt kijken, daar was ik al goed bekend mee. Jarenlang ben ik trainer/coach geweest in de turnwereld. Het is geweldig om een lach op het gezicht van een sporter te zien bij het leren van iets nieuws. Dat ik daar aan bij kan dragen, geeft mij veel voldoening. Deze zelfde voldoening ervaar ik ook als fysiotherapeut, wanneer ik mensen kan helpen bij het verbeteren van hun klachten.

Wij zijn gemaakt om te bewegen en dit doe ik ook graag. Voor de ontspanning ben ik het liefst aan het sporten. Turnen en hardlopen komen hierbij het vaakst aan bod. Hiernaast zoek ik graag de natuur op, met ons gezin, om lekker uit te waaien en te genieten van elkaar.

Mocht u klachten ervaren aan het lichaam? Dan help ik u graag! Kom gerust een keer langs dan kijken we samen naar de situatie en naar de best mogelijke oplossing. Spreekt u hierbij graag Fries? Geen enkel probleem.

BIG registratienummer: 19926159504

56 Hettinga en Trip
47 Hettinga en Trip
62 Hettinga en Trip

Het menselijk lichaam, ons lichaam. We bewegen er mee alsof het niks voorstelt. Maar als we nagaan hoe het allemaal werkt, is het eigenlijk best bijzonder.