NICOLE KUPERUS

Specialisaties: fysiotherapie, manuele therapie (in opleiding),  sportblessures en nek- en rugklachten

Als jong meisje wilde ik altijd graag dokter/chirurg worden, deze droom veranderde op mijn 14e toen ik voor het eerst werd behandeld door een fysiotherapeut. Ik vond dit zo’n mooie manier van mensen helpen dat ik dacht: dat wil ik ook. Mijn sportverleden en passie om mensen te helpen kunnen tot uiting komen binnen dit beroep. Sinds mijn 14e is dit niet meer veranderd en zo ben ik in september 2012 gestart met de opleiding Fysiotherapie. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen bij particuliere praktijken in Sneek en Joure en bij een verzorgingstehuis in Sneek.

Sinds 1 augustus ben ik werkzaam bij Hettinga en Trip praktijk fysio- en manuele therapie. Ik doe dit met erg veel plezier. In september 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT te Amersfoort. Van daaruit zal ik mijn kennis met betrekking tot wervelkolom gerelateerde klachten vergroten.

40 Hettinga en Trip
46 Hettinga en Trip
36 Hettinga en Trip

Bewegen betekent vrijheid en een beter leven. Mijn passie is mensen de mogelijkheid geven te kunnen bewegen zonder beperkingen.

Privacy Policy Settings

Google Analytics Verzamelen van statistieken