Marlon Vels

 

Specialisaties: Fysiotherapie, BekkenfysiotherapieDry-needling, Myofasciale pijn

Ik ben Marlon Vels, sinds 2009 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut in de eerstelijns fysiotherapie. In de afgelopen jaren heb ik verscheidene cursussen en opleidingen gevolgd. Zo heb ik in 2013 de cursus “myofasciaal pijnsyndroom en dry needling” in Groningen gevolgd. En in 2015 ben ik gestart met de HBO master Bekkenfysiotherapie (MSc) aan de SOMT in Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2018 met succes afgerond. De bekkenfysiotherapie heeft mijn aandacht getrokken, omdat veel mensen zich niet bewust zijn van de bekkenbodem en de klachten die daarmee samen kunnen hangen. Wanneer de bekkenbodem niet optimaal functioneert, kunnen bijvoorbeeld problemen ontstaan met het niet kwijt kunnen of het niet kunnen ophouden van de plas of ontlasting. Als bekkenfysiotherapeut help ik mensen graag bij het leren herkennen, ontspannen en versterken van de bekkenbodemspieren. Daarbij vind ik het uitdagend en boeiend om samen met iemand op zoek te gaan naar de behandelmethode die voor hem of haar het beste werkt.

Bij Hettinga en Trip zal ik als algemeen -en bekkenfysiotherapeut werkzaam zijn. Ik zie de samenwerking met mijn collega manueel therapeuten als een kans om patiënten met lage rug en bekken gerelateerde klachten de optimale zorg te kunnen bieden. Bij een relatief groot gedeelte van de mannen en vrouwen met lage rug- en bekkenklachten spelen onderliggende bekkenbodem gerelateerde factoren een rol.

Daarnaast streef ik naar een prettige samenwerking met andere disciplines, waaronder: medisch specialisten, verloskundigen, psychosomatisch fysiotherapeuten, diëtisten, seksuologen, oefentherapeuten Cesar/Mensendieck. Ik ben op maandagmiddag en -avond, dinsdagmiddag en donderdag de hele dag aanwezig op de praktijk.

BIG registratie nummer: 69911321604 | AGB code: 04115839

Hettinga-en-Trip_DSC0267
Hettinga-en-Trip_DSC0285
Hettinga-en-Trip_DSC0208

"Een persoonlijke benadering is voor mij een belangrijk onderdeel van de fysiotherapeutische begeleiding, ieder mens is uniek!"

 

 

E-mail: marlon@hettingaentrip.nl