Corona maatregelen

 

versie 3 juli 2020

Sinds begin mei mochten we de deuren van de praktijk weer openen. We zijn blij dat we weer bijna net zoveel mensen kunnen helpen dan voor het begin van de crisis. Het blijft wel anders dan voorheen, hieronder een overzicht van onze maatregelen:

Triage voor het maken van een afspraak

Het is mogelijk online en telefonisch een afspraak in te plannen. Voordat je een afspraak kan inplannen vindt eerst een triage plaats, we stellen vragen om er zeker van te zijn dat we je kunnen verwelkomen in de praktijk. Dit doen we omdat het verplicht is, maar ook omdat we de Corona-maatregelen serieus nemen.

Wergea

In week 29 zal onze locatie in Wergea weer openen. Omdat de huisartsenpraktijk gebruik maakt van de wachtkamer zal het anders zijn dan je gewend bent. Maar we zijn blij dat we onze locatie in Wergea weer kunnen openen. Gedurende de zomerperiode zal het eerst 1 dagdeel zijn. We verwachten dat we vanaf september weer meer dagdelen open kunnen.

Andere aanvangstijden

Onze aanvangstijden voor de behandeling zijn anders dan voorheen. Zoals gewoonlijk reserveren we 30 minuten voor de behandeling, waarna we onszelf 5 minuten extra tijd geven voor het desinfecteren. Hierdoor zijn de tijden in de agenda anders dan jullie gewend zijn.

Hygiëneregels

Belangrijk is dat we ons samen houden aan de algemene hygiëneregels:

  • Neem je eigen (hoes)laken en handdoek mee!
  • Was je handen voor de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Bij griep of andere luchtwegklachten annuleer je de afspraak

Wij maken wel nog gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Gezondheid staat voorop!

Privacy Policy Settings

Google Analytics Verzamelen van statistieken