Corona maatregelen

 

versie 20 augustus 2020

Ondanks dat de corona maatregelen her en der iets worden aangescherpt, kunnen wij momenteel gelukkig blijven behandelen. We merken dat men zich goed aan de nieuwe huisregels houdt, dank hiervoor!

Hieronder een overzicht van onze maatregelen:

Triage voor het maken van een afspraak

Voordat je een afspraak kan inplannen vindt eerst een triage plaats, we stellen vragen om er zeker van te zijn dat we je kunnen verwelkomen in de praktijk. Dit doen we omdat het verplicht is en omdat we de Corona-maatregelen serieus nemen.

Heb je corona gerelateerde (verkoudheids)klachten?

Dan vragen we je de afspraak te annuleren. Het is momenteel mogelijk nog dezelfde dag een afspraak kosteloos te annuleren.

Als je verkoudheidsklachten hebt èn de afgelopen 72 uur negatief getest bent, ben je welkom. We vragen je dan wel je eigen mondkapje te dragen (zelf meenemen).

Hygiëneregels

Belangrijk is dat we ons samen houden aan de algemene hygiëneregels:

  • Neem je eigen (hoes)laken en handdoek mee!
  • Was je handen voor de afspraak
  • 1 persoon per fysiotherapeut
  • Geen handen schudden
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Bij griep of andere luchtwegklachten annuleer je de afspraak

Wij maken wel nog gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wergea beperkt open

De locatie in Wergea is beperkt geopend omdat de huisartsenpraktijk ook gebruik maakt van de ruimte. Tjebbe is hier momenteel alleen op donderdagochtend aanwezig. We verwachten dat Marlon vanaf september hier ook een ochtend aanwezig zal zijn.

Andere aanvangstijden

Onze aanvangstijden voor de behandeling zijn anders dan voorheen. Zoals gewoonlijk reserveren we 30 minuten voor de behandeling, waarna we onszelf 5 minuten extra tijd geven voor het desinfecteren. Hierdoor zijn de tijden in de agenda anders dan jullie gewend zijn.

Tevens zijn de agenda’s hierdoor wat sneller vol en moet je misschien iets langer wachten tot je afspraak.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Gezondheid staat voorop!

Privacy Policy Settings

Google Analytics Verzamelen van statistieken